Selkie coaching tarjoaa valmennusta matkallesi oman oloiseen elämään itsetuntemuksen ja oman voimasi kautta.

Mitä näkyy pinnalla, mitä löytyy pinnan alta? Kuka Sinä olet?
Millaista elämää haluat elää?

Valmennus eli coaching on mielen kelojen ja ajatusratojen jumppaa, aina luottamuksellista ja valmennettavan tavoitteiden mukaista. Coaching on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa selkeyttämään tavoitteita ja ajatuksia, vahvistamaan valmennettavan omia voimavaroja ja auttaa valmennettavaa löytämään strategioita ja tätä kautta saavuttamaan tavoitteensa. Coaching sopii sekä työelämän että yksityiselämän teemoihin ja ihan kaikille, jotka haluavat peilata ja pallotella ajatuksia.

Valmennus lähtee liikkeelle aina asiakkaan tarpeista ja voit hyvin tulla valmennettavaksi myös ilman erityisiä tavoitteita tai suunnitelmia. Valmennus voi käsitellä työelämää, tavallista arkea tai parisuhdetta. Valmennuksessa voidaan keskittyä myös henkiseen hyvinvointiin, tai lähteä tutkimaan sisintäsi ja tosiminää.

Valmentajana olen Sinulle ajatusten haastaja, rinnallakulkija ja peilin pitelijä. Valmennuksessa olen Sinua varten, fasilitoimassa ja haastamassa uskomuksia, kysymässä kysymyksiä joihin ei välttämättä löydy helppoja tai nopeita vastauksia. Perusarvojani ovat aitous, rohkeus ja rehellisyys, näistä arvoista käsin ja lämmöllä kohtaan jokaisen valmennettavani.

Jos valmennus kanssani kiinnostaa, ota yhteyttä niin sovitaan kartoituspuhelu!